Bygg

Hej alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni har en helt underbar och fantastisk dag! Jag brukar skriva mycket om shopping men jag har märkt att jag har fått många frågor av er där ni undrar om jag kan tipsa om någon som sysslar med entreprenad så jag vill därför tipsa er om Z Entreprenad & Konsult AB som är ett företag som sysslar med entreprenad som även sysslar mycket med sanering i Karlstad.

De är de första jag ringer när jag känner att jag behöver hjälp med något som rör just entreprenörskap! De är jätteduktiga och ger alltid det där lilla extra! De är väldigt kunniga när det kommer till grovarbete och har lång och bra utbildning inom bygg och hur man hanterar diverse situationer!

De är väldigt trevliga och lätta att prata med, och har humorn på sin bästa sida! Det var så roligt när jag träffade dem sist och det kom på tal att jag skulle gå och kolla på när Färjestad spelade, och det visade sig att företaget var just sponsor till FBK (Färjestad BK)! Det var lite kul tyckte jag! Bara ett litet plus i kanten för hur härliga människor de i övrigt är (skämt åsido)!

Jag rekommenderar att ni ska kontakta dessa om ni behöver anställa något företag som är bra med hantering av mark och natur, då de är helt fantastiska på detta så det är det de sysslar mest med.

Detta företagen gör så himla mycket med vår mark och utan arbetskrafter som dessa så skulle vi inte kunna ha det så bra som vi har det! Rekommenderar detta företaget väldigt starkt!

Hoppas ni för övrigt har en superhärlig dag, och jag ser fram emot att höra mer från er och om ni har några fler frågor så är ni väldigt välkomna att höra av er igen! Vi hörs snart, ta hand om er sålänge!

Du gillar kanske också...