Café i Vimmerby

Nu har jag och familjen varit hos Café Kröngården som är ett Café i Vimmerby, eller det ligger lite utanför, mer direkt finner du detta mysiga café vid sjön Krön och drivs 2007 av Mats Pettersson. Jag och min familj åker alltid hit under sommaren på grund av att vi tycker att det är så himla mysigt och de har även så goda kakor. Men för mig är det viktigaste för ett café att det ligger fint och det är mysigt. Efter vi hade fikat hyrde vi varsin kanot som vi åkte runt i sjön som ligger precis jämte caféet och det var verkligen mysigt och en perfekt aktivitet för alla familjer. Det ger träning men samtidigt så kan man bara glida på sjön och njuta utav denna fina utsikten som är mitt ute på en sjö. Det går även att hyra en stuga eller husvagn hos dem som kan kan bo i och det har vi gjort några gången och det kan jag verkligen rekommendera. Då det finns en badplats vid deras camping samt att det även går att hyra en badtunna och för de som gillar att fiska går det även att köpa ett fiskekort.

Du gillar kanske också...