Extra fin inför sommaren

I helgen har jag bokat en massage hos Colourful Beautiful i Linköping. Det är ett riktigt bra ställer som erbjuder fina behandlingar av olika slag. Både för män och kvinnor. Jag har varit där säker fem sex gånger varav fyra gånger jag har gjort fransförlängning och makeup i Linköping. Deras behandling är både skonsam och hållbar, de använder ett naturligt lim som d använder på de befintliga fransarna som de sedan sätter konstfransar på. Det gör att fransarna fortfarande ser ut att vara riktiga och det behöver inte användas mascara. Kliniken i Linköping erbjuder också makeup att köpa men man kan också bli sminkad på plats. En annan del av deras skönhetsbehandling är sugaring, det består av citron, socker och vatten. Och är således en helt naturlig, egenproducerad produkt som fungerar bättre än de flesta andra vaxningsprodukter. Det tänkte jag också prova där en gång, det skulle man kunna fixa själv hemma också men jag vill först se hur de gör på kliniken ColourfulBeautiful. Jag gör dessa behandlingar nu för att jag vill göra mig lite semesterfin, tycker det är tråkigt att sminka sig på sommaren då man får så mycket naturlig färg, om man då har gjort en fransförlängning så behöver jag knappt sminka mig över huvud taget.

Du gillar kanske också...