Shopping och fransförlängning var på schemat i helgen

Jag har länge gått och fixat mina naglar och fransar på en skönhetssalong i Örebro, salongen heter Ny Nails & Beauty. I helgen när jag och några kompisar var ute och handlade lite grejer, kläder och smink bland annat, så bestämde vi oss för att göra en fransförlängning och nagelvård hos dem eftersom det var ett tag sedan. Jag brukar gå dit ett antal gånger per år, kanske sex gånger per år ungefär och då blir det mer under sommaren än under vintern. Det känns som att det är då man bryr sig om det på ett annat sätt. På vintern är det inte så noga, då har man vantar, långärmat och är blek. Men under sommaren vill man klä upp sig, visa upp sina händer och förhoppningsvis sin något solbrända hy. Ny Nails & Beauty i Örebro erbjuder de nagelvård och fransförlängning bland annat. Tyvärr för mig så är nu salongen stängd på grund av att hon som driver det har mammaledighet. Ny Nails & Beauty är verkligen superduktiga och det är verkligen synd att de stängt igen nu ett tag. Men jag får hålla ut, snart kommer hon tillbaka och då får jag vackra naglar och långa ögonfransar igen. Jag hade velat ha det gjort nu i sommar egentligen. Jag ska prata med dem och se vad de kan göra, kanske så tar hon emot några, men färre kunder för nagelvård eller fransförlängning fast att hon är mammaledig. Salongen har lång erfarenhet av skönhetsbehandlingar då de varit aktiva inom branschen under lång tid, tack vare det, deras noggrannhet och goda teknik blir det alltid ett bra slutresultat hos Ny Nails & Beauty.

Du gillar kanske också...