Sushi-ställe

Hej på er alla mina fina läsare! Hoppas ni har en fantastisk dag och njuter av den fina sommaren här i underbara Sverige! Min favoritmat är ju – som de flesta av er redan har väldigt bra koll på – sushi! Och jag tänkte därför tipsa er alla om ett ställe jag hittat som jag bara inte kan med att hålla för mig själv! YouMe Sushi Café på en Restaurang i Stenungsund, som har enligt mig, den helt klart allra bästa sushin!

Det är ju så härligt beläget i vackra Stenungsund, och dit kan man ju inte låta bli att åka såhär mitt i sommaren! Alldeles vid havet, hittar man till denna fina restaurangen med helt underbart god och fantastisk mat, och personalen är så himla trevlig! Att gå ut och äta på restaurang är bland det bästa jag vet!!

Sol, vind och vatten – som Ted Gärdestad sjunger. Höga berg och djupa hav. Allt detta får man när man åker till härliga Stenungsund som ligger på Västkusten alldeles utanför fina och härliga Göteborg.

Vare sig ni bor eller inte bor nära detta område, så tycker jag helt klart ni ska åka hit! Varför inte ta med era nära och kära, ta hand om varandra och njut av härligt god mat på underbara Västkusten.

Jag blir alltid lika upprymd när jag åker hit, och det är så himla härligt läge alldeles nära till både storstad och natur!

Crabfish, maki, eller tofu? Allt är lika spännande och gott!! Vad har ni för personlig favorit? Åk hit och testa den vet jag! Lovar att ni kommer vilja åka tillbaks!

Kram på er och fortsätt njut av denna härliga årstid! Så hörs vi mer snart!

Du gillar kanske också...